Konsernet

Om koncernet

MedicaNatumin er et skandinavisk konsern med base i Habo/Jönköping, med fokus på utvikling og markedsføring av kosttilskudd, basert på innovative ingredienser og grundig forskning. Vår mål er å bidra til positive helsetrender og tilbyforbedret livskvalitet gjennom produkter som behandler eller støtter kroppens ulike funksjoner. Våre produktserier består av dokumenterte produkter innen mann- og kvinnehelse, allmennhelse og hudpleie. Produktene er i kategoriene kosttilskudd, medisintekniske produkter og dermalogiske og kosmetiske produkter. Blant våre varemerker finnes ledende kosttilskudd som Ruis- Selolje L-Argiplex og Nypozin og den vitenskapelige dokumenterte hudpleieserien Jabushe. Vi har også distribusjonsrettighetene  for økologiske matvarer fra ledende leverandører.

Vi innehar også distribusjonsrettighetene for populære kosttilskudd som Kyolic Age, Ester-C og Astaxin. Basen i firmaet er en fleksibel innovasjons- og utviklingsavdeling som i samarbeid med Karolinska og Sahlgrenska institutt utvikler våre patenterte plattformer: A100 HF (Hårvekstserum), Tricutan (face-lift kompleks), Nåva (for- og neglesopp behandling) og NOQ (oral herpesbehandling).

Vi produserer i hovedsak våre produkter på produksjonsanlegget i Habo, i samråd med  gjeldende regelverk for de ulike produktkategoriene. I tillegg utvikler og produserer vi også på oppdrag fra eksterne samarbeidspartnere. Produktene selges i helsekostbutikker, apotek, varehuskjeder og netthandel, primært på det nordiske markedet, men også til kunder rundt om i verden via agenturer.

Vi streber etter å drive et lønnsomt firma, både i et økonomisk, sosialt, etisk og miljøperspektiv. Vi retter oss etter minimum gjeldende kvalitet- og miljølover, forskrifter og øvrige bestemmelser. Vår oppførsel, engasjement og våre produkter – i tillegg til den servicen vi yter, skal oppfattes som kvalitet.

MedicaNatumin AB (publ.) Moderfirma

 • Hovedkontor Jönköping.
 • MedicaNatumin AB (publ) er registrert på Nordic Growth Market (NGM).
 • MedicaNatumin-aksjen kjøpes på Nordic SME i Sverige under navnet MEDNA MTF.

Medica Clinical Nord Sverige AB – Datterfirma

 • Huvudkontor Jönköping.
 • Medica Nord är certifierat av Svensk Egenvård enligt riktlinjerna för säkra kosttillskott till konsument. Revisionen är självständig. Läs mer på Svensk Egenvård.

Medica Clinical Nord Norge AS – Datterfirma

 • Hovedkontor Moss, Norge
 • Medica Nord Norge ble etablert i 2008 og har i hovedsak distribusjon i helsekostbutikker.

Natumin Pharma AB – Datterfirma

 • Et forskning og innovasjonsfirma med tilhørende produksjon.
 • Hovedkontor Habo.

Vitalkost AS – datterfirma

 • Hovedkontor Tønsberg, Norge
 • Salgs- og markedsføringsbedrifter med distribusjon i dagligvarebutikker og helsekostbutikker