Innovasjon & Produktutvikling

MedicaNatumin sin innovasjonsstrategi bygger på å utvikle unike produkter, basert på innovative ingredienser som fremmer våre prioriterte områder innen helse, eller adresserer nye nisjeområder. Innovasjon drives både fra interne og eksterne plattformer i tråd med vårt mål; å bidra til en positiv helsetrend og tilby forbedret livskvalitet gjennom produkter som behandler eller støtter kroppens ulike funksjoner.

Produktutvikling

MedicaNatumin har et eget laboratorium med kvalifiserte produktutviklere som jobber med utvikling av formuleringer og tester disse. Vi arbeider også med et antall eksterne testfasiliteter for å vurdere og optimalisere produktutviklingen. Dette gjøres for å sikkerstille en høy kvalitet og for å sette en god vitenskapelig base. Den vitenskapelige støtten er avgjørende for vår produktutvikling og det er en av årsakene til at vi samarbeider med en vitenskapelig rådgivende komité.

Patentplattformer

Vi har to patentplattformer som vi benytter oss av for utvikling av nye innovative produkter innen dermatologi, aktuelle kremapplikatorer, duftkontroll og antibakteriell hygiene. Begge familiene omfattes av patenter på globalt nivå. Patentene er basert på solid forskning som bidrar til en sterk posisjon på eksportmarkedet. Våre kunder og samarbeidspartnere er legemiddelfirmaer og helsekostfirmaer med fokus på markedsføring på spesifikke geografiske områder.

Kontakta oss!

A100HF Hair Formula

Tricutan® Face lift complex

Nåva fotkrem og neglgel

NOQ Topical Herpes Gel

Jabushe

Ester-C